Results 1 to 5 of 5

Thread: Help me with ibot/script

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Help me with ibot/script

    Hello im using script EK Insane Banuta by BUgWT, but after update bot doesnt use spell "utito tempo" when he went to full respawn.
    Of course i got SIRMATE library and all nessesary things. Before last update i got the same problem, but my friend upload his ibot for me and it works, but now he do the same and i still got problem. What should i do?

  2. #2
    iBot User Raph_'s Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    391
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    59
    Rep Power
    4
    You must request support from BUgWT, i don't have your action to try to find an error, so please request support from them.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    35
    Rep Power
    5
    i talked with vack he said it was in "ibot" himself he joined my cast and watched. so its not the library its the fuctions in ibot just give jontas time he will correct and have a better working bot. with all these updates and trying to supply the demanders with the program its just massive overflow for him.

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    But this problem exist on my pc, but on my friend's computer is fine. Bot use utito tempo corectly etc.

    Code:
    -- [[ INIT START ]] --
        local CONFIG = {
            SUPPORT_SPELL = "blood rage",
            CREATURES = {"Medusa", "Serpent Spawn", "Hydra", "Behemoth"},
            CREATURES_SUPPORT_SPELL = 2,
            CREATURES_HEALTH_PERCENT = 40,
        }
    
        -- [[ DO NOT CHANGE ANYTHING BELOW THIS LINE. ]] --
    
        table.lower(CONFIG.CREATURES)
        
        CONFIG.SUPPORT_SPELL = Spell.GetByWordsOrName(CONFIG.SUPPORT_SPELL)
    -- [[ INIT END ]] --
    
    local CREATURES_AMOUNT = 0
        
    for CREATURE in Creature.GetAll("ms", false) do
        if (CREATURE:isValid() and table.find(CONFIG.CREATURES, CREATURE:Name():lower()) and CREATURE:HealthPercent() >= CONFIG.CREATURES_HEALTH_PERCENT and Spell.isOnSpellArea(CREATURE, "3x3", DIRECTION_ANY, nil, nil, false)) and UtitoTempo and mp >700 then
            CREATURES_AMOUNT = CREATURES_AMOUNT + 1
        end
    end
            
    if (CREATURES_AMOUNT >= CONFIG.CREATURES_SUPPORT_SPELL and System.isTargetingEnabled() and CONFIG.SUPPORT_SPELL:CastSpell()) and UtitoTempo and mp > 700 then
        System.Wait(10000)
    end
    Last edited by Sianek; 04-12-2013 at 07:20 PM.

  5. #5
    Normal User matys's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    pRoland
    Posts
    408
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    37
    Rep Power
    5
    Also this same problem here

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •