Results 1 to 9 of 9

Thread: new and need a lot of help

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    4

    new and need a lot of help

    so im trying to use soem free scripts ive seen around anbd im having major problems


    it doesnt speak to npc's and it just stands in depot beeping at me this is the same with every script im trying

    what am i doing wrong? :s

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Internet
    Posts
    845
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    113
    Rep Power
    0
    Try to:

    - Open iBot as admin.
    - Reinstall iBot (libarys aswell)
    - Reinstall framework.

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    4
    how do i install framework and librarys?

    ive added a library file called sirmate.lua cuz apparently its really good but i dunno if i need to do anything with it other than just add to library folder?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Internet
    Posts
    845
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    113
    Rep Power
    0
    Delete and download again iBot then try to open is as admin.
    Let me know if its work.

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    4
    tried and failed no luck, it wont open depot it will close any open backpacks i have, ive tried moving to a npc waypoint on the same floor as me just to test that bit and it will move to him but then not speak and just stand there

  6. #6
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Net Framework download: http://www.microsoft.com/downloads/d...playlang=pt-br

    If it doesnt fix the problem try creating a new pc user.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  7. #7
    Normal User SySiO's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    355
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    25
    Rep Power
    5
    Are you moving at least? Check your minimap for marks, if you got any just delete them. It may make you not reach the NPCs. If you do not speak then open NPC chat window manualy. Maybe it's not opening. If not then try to reinstalling your OS.

  8. #8
    iBot User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    4
    tried all, still no luxxor :s

  9. #9
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    680
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    0
    Teamviewer is known to interfere in odd ways with iBot, so turn it off if you have it running and try again. I don't think it's what's causing it, but narrowing it down will help hopefully!

    Also: Dont have words like "hi" "yes" etc on hotkey, it WILL bug, took me 2 weeks to figure that out on Neobot, it's a Tibia "problem" not the bot itself tho

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •