Results 1 to 3 of 3

Thread: Premium on forums but bot with 0 days!!!

  1. #1
    Normal User xBlazinGx's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Premium on forums but bot with 0 days!!!

    i've logged on the latest version of the bot and it says i have 0 days, but how can you see, i'm a premium user on forums.... anyone can solve it? :S

  2. #2
    Focus Group MoS's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    832
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    63 Post(s)
    Reputation
    77
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by xBlazinGx View Post
    i've logged on the latest version of the bot and it says i have 0 days, but how can you see, i'm a premium user on forums.... anyone can solve it? :S
    have u tried login in APLICATION? the software.. ibot?
    Ajudei você? ...............+REP
    -----------------------------------------
    Did I help you? ..........+REP

  3. #3
    Normal User xBlazinGx's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by MoS View Post
    have u tried login in APLICATION? the software.. ibot?
    how i said, i've logged on most atualized application bro =]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •