Results 1 to 10 of 10

Thread: What upload in my PC to open more MC's ( atm 10-12)

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    79
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0

    What upload in my PC to open more MC's ( atm 10-12)

    Hello.
    I have got:
    i5 2500k oc to 4.2 ghz
    gtx 660 2gb
    8 gb ram
    P67 pro3 mobo
    250 gb wd

    On those I can run 12 MC's where 2-3 got 10 fps, and rest 30 fps. Anyway after like 10 h botting my PC is working sloooow ( 100% processor used whole time ). I need open 20-25 MC's, with a 30 fps everywhere. What shall I change on this PC ??

  2. #2
    Focus Group sunlips's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    WWA
    Posts
    644
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    47 Post(s)
    Reputation
    60
    Rep Power
    5
    all

  3. #3
    Normal User The_3rM's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Buy
    Intel Core i7 3970X 3.5GHz
    ASUS GeForce GTX TITAN 6GB
    Samsung SSD Pro Basic 840-Series 512GB
    Asus RAMPAGE IV EXTREME (Intel X79)
    8x4096MB Corsair CL9 2400Mhz DOMINATOR PLATINUM

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    ram and processor, if your mobo dont support more ram/other processor, upgrade it too.

    as your processor usage is 100%, give priority to it

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Better to buy 2 or 3 pcs like he own already to spend this money for it lol.



    Quote Originally Posted by The_3rM View Post
    Buy
    Intel Core i7 3970X 3.5GHz
    ASUS GeForce GTX TITAN 6GB
    Samsung SSD Pro Basic 840-Series 512GB
    Asus RAMPAGE IV EXTREME (Intel X79)
    8x4096MB Corsair CL9 2400Mhz DOMINATOR PLATINUM

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    79
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by The_3rM View Post
    Buy
    Intel Core i7 3970X 3.5GHz
    ASUS GeForce GTX TITAN 6GB
    Samsung SSD Pro Basic 840-Series 512GB
    Asus RAMPAGE IV EXTREME (Intel X79)
    8x4096MB Corsair CL9 2400Mhz DOMINATOR PLATINUM
    I dont want upgrade everything + with it i would open prolly unlimited MC's :PP I need only 25 ~. Is it worth to up my processor from 2500k to i7-2600k ? Would it give so much change ?

  7. #7
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,481
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Billkoy3 View Post
    I dont want upgrade everything + with it i would open prolly unlimited MC's :PP I need only 25 ~. Is it worth to up my processor from 2500k to i7-2600k ? Would it give so much change ?
    You wont bot 25 clients on your processor. I7 2600k is much better and can handle it.

  8. #8
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    79
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Are you sure ? I had i5 3570k before ( ppl said its got similar power as i7 3770k - whats 1 of bests processors in i7 group ), anyway on this 3570k i opened similar amount of MC's. Are you sure thats i7 2600k got 2 x more power than i5 2500k? And it can handle that amount? Or i need to update other components aswell? Anyway thanks for a tips, and answers, still waiting for more.

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    79
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Got an other question aswell, does disc SSD change anything? And RAM's I got from GEIL 1333 is it worth to change them for 2 k+ ?

  10. #10
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,481
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    I use an i7 2600k and I could open 25 mcs easily if I had 25 accounts. You dont need SSD, 1333 is ok but better get 1666mhz and at least 16GB (8GB is not enough to run 25 clients).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •