Results 1 to 6 of 6

Thread: why does ibot just not work sometimes?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Australia
    Posts
    408
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    4

    why does ibot just not work sometimes?

    sometimes i have to open and close ibot like 5 times before a script will run successfully, and i have no idea why

  2. #2
    Normal User Banantwist's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Norway
    Posts
    260
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    5
    Sometimes I experience that the bot gets stuck at an action.
    Let's say it goes to deposit, and I just skip it and go to another waypoint. The bot itself is still stuck on depositing.
    This also happens when refilling potions etc

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    41
    Rep Power
    5
    Could be your computer

  4. #4
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by BroWutUp View Post
    Could be your computer
    This is the answer

  5. #5
    Focus Group szwedolecko's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Poland
    Posts
    142
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    44
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    This is the answer
    that's not a sense answer, idiot !



    Quote Originally Posted by Banantwist View Post
    Sometimes I experience that the bot gets stuck at an action.
    Let's say it goes to deposit, and I just skip it and go to another waypoint. The bot itself is still stuck on depositing.
    This also happens when refilling potions etc
    I probably know what's wrong, im botting many mcs almost 50 always so i can detect bugs easy, i found one biggest problem with getcontainer() function, it does return wrong value while counting, id-ing or naming backpack if there is more then 2 windows open. I solve that problem at this moment.. if i use command to resize window to small: resizewindow(3,0) before others actions like getcontainer(3).name, for now it return correct value (seems to work, i will test that more then 24h and we will see).
    Last edited by szwedolecko; 04-24-2013 at 07:24 PM.
    Tibian.eu - Najlepszy Polski Sklep do gry Tibia

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    California, USA
    Posts
    171
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    This is the answer
    Could be stuck in a loop. Careful when using do/do while statements. It will stick on these actions as long as the specified condition exists.
    If at first you don't succeed, call it v 1.0

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •