Hiho. I have problem. Before about 2 months my depositer works great.. Today ibot dont read this action...

reachgrounditem("depot")
wait(2000)
openitem("depot")
wait(2000)
openitem("depot chest", "locker")
wait(2000)
openitem(maindpbp, "depot chest")
wait(2000)

for i=1,6 do
wait(2000)
depotdeposit(stackdpbp, "Small diamond", "Small Sapphire", "Red dragon scale", "Red dragon leather", "Dragon's tail", "Green mushroom", "Life Crystal")
wait(500,1000)
depotdeposit(lootdpbp, "Dragon lord trophy", "Serpent Sword", "Dragon slayer", "Dragon scale mail", "Royal helmet", "Fire sword", "tower shield", "wand of inferno", "dragon shield", "dragon hammer", "Magma boots", "Dragonbone staff")
wait(1000)
openitem(lootbp, lootbp)
wait(2000)
depotdeposit(stackdpbp, "Small diamond", "Small Sapphire", "Red dragon scale", "Red dragon leather", "Dragon's tail", "Green mushroom", "Life Crystal")
wait(500,1000)
depotdeposit(lootdpbp, "Dragon lord trophy", "Serpent Sword", "Dragon slayer", "Dragon scale mail", "Royal helmet", "Fire sword", "tower shield", "wand of inferno", "dragon shield", "dragon hammer", "Magma boots", "Dragonbone staff")
wait(1000)
openitem(lootbp, lootbp)
wait(2000)
depotdeposit(stackdpbp, "Small diamond", "Small Sapphire", "Red dragon scale", "Red dragon leather", "Dragon's tail", "Green mushroom", "Life Crystal")
wait(500,1000)
depotdeposit(lootdpbp, "Dragon lord trophy", "Serpent Sword", "Dragon slayer", "Dragon scale mail", "Royal helmet", "Fire sword", "tower shield", "wand of inferno", "dragon shield", "dragon hammer", "Magma boots", "Dragonbone staff")
wait(1000)
openitem(lootbp, lootbp)
wait(2000)
depotdeposit(stackdpbp, "Small diamond", "Small Sapphire", "Red dragon scale", "Red dragon leather", "Dragon's tail", "Green mushroom", "Life Crystal")
wait(500,1000)
depotdeposit(lootdpbp, "Dragon lord trophy", "Serpent Sword", "Dragon slayer", "Dragon scale mail", "Royal helmet", "Fire sword", "tower shield", "wand of inferno", "dragon shield", "dragon hammer", "Magma boots", "Dragonbone staff")
wait(1000)
Bot dont read this action.. yesterday it works. Anyone can help me?