Results 1 to 5 of 5

Thread: Mounting off and on? :S

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Mounting off and on? :S

    Very often when i bot the mount goes off and on for some reason, looks pretty strange and ppl must understand that i BOt :S any idea how i fix this ?

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    517
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    7
    It's bot bug

  3. #3
    Focus Group sunlips's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    WWA
    Posts
    644
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    47 Post(s)
    Reputation
    60
    Rep Power
    5
    same here ._.

  4. #4
    Focus Group sunlips's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    WWA
    Posts
    644
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    47 Post(s)
    Reputation
    60
    Rep Power
    5
    just restart bot

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    rly sucks when u wanna go afk for like 5-6 hours and its bugging like this :S can i mby change action mount to a better one?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •