Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: bot clicks loggout

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0

    bot clicks loggout

    anyone else's bot click the loggout button while hunting? mine does all the time no matter what script i run just wondering if other ppl have noticed this

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    166
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Same problem last night xD

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    yea mine does it, i keep getting flashes of the exit tibia question. anyone know how to fix this?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    me too

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0
    anyone else havin this problem

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    yeah i have the same problem what happend with ibot???

  7. #7
    Normal User Krypto's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    978
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    32 Post(s)
    Reputation
    61
    Rep Power
    6
    Maybe your screen is too small, try using the infinite screen.

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    mee same. i can play tibia without kicks 1h, and no have any kicks... and when i start bot when its open and past 5 minutes my tibia logeout or kick and i cant do nothing, only restart tibia and play without bot... its my connection problem?antifirewall?botproblem? need help please

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i have the same problem since the last week, the character stops at the map and i still continue how the monsters continue and hits me but my character continue lossing hp without heal himself, also the most times the blood is in the last square that runed

  10. #10
    Normal User SySiO's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    355
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    25
    Rep Power
    5
    I just noticed that. But well, I didn't die. Hope Jonatas will check what might be wrong

    edit: If I'm not wrong, it happened only when my mouse cursor is on/near the logout button. So if any of you noticed that problem, just check where your mouse cursor is and give others the respond. And it happened on my pally, while adding bolts into arrow slot.
    Last edited by SySiO; 05-20-2013 at 05:05 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •