Results 1 to 6 of 6

Thread: Loading Ibot

  1. #1
    Normal User MrLovely's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    PROland
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    50
    Rep Power
    5

    Loading Ibot

    Last time Ibot starts much longer for me... Before it was about few seconds and it was albe to use, but now it takes up to the minute.
    I know that if I use libraries (sirmate etc), it will load longer, but that's not reason, becouse without library it loads long too.
    So I gonna ask you: Is that my computer's fault or just something changed and now Ibot starts longer for everyone?
    Last edited by MrLovely; 05-08-2013 at 07:49 PM.

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    nope..

    download ibot again and extract to a new folder

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    41
    Rep Power
    5
    Maybe shut your computer down and turn back on if you havent done that in a few days also

  4. #4
    Normal User MrLovely's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    PROland
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    50
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    nope..

    download ibot again and extract to a new folder
    I did as you said but nothing changed.

    Quote Originally Posted by BroWutUp View Post
    Maybe shut your computer down and turn back on if you havent done that in a few days also
    Tried too...

  5. #5
    Normal User MrLovely's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    PROland
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    50
    Rep Power
    5
    After last update it loads even longer for me. Checked exactly how long last time and it was: 1min 15sec (with only 1mc and sirmate library)... It really sux for me. Does anybody know how to reduce this? Btw how long Ibot loads for u?

  6. #6
    Normal User MrLovely's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    PROland
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    50
    Rep Power
    5
    it was my computer foult, now im using laptop and its cool!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •