Results 1 to 6 of 6

Thread: When I enabled a HUD wiev is like a very laggs, what can i do?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    When I enabled a HUD wiev is like a very laggs, what can i do?

    my computer is new and its good so what is the reason? i have open gl 9

  2. #2
    iBot User Taqan's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    188
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    21 Post(s)
    Reputation
    119
    Rep Power
    5
    Make sure you have newest Sirmate library and graphic drivers.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Oramond Hydra Cave
    Ankrahmun Horestis Tomb
    Yalahar Vengoth Castle North
    Orc Fortress
    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Focus Group MoS's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    832
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    63 Post(s)
    Reputation
    77
    Rep Power
    6
    here, open gl makes it lag... i put directx 9, it uses more cpu, but i dont care, its better for me
    Ajudei você? ...............+REP
    -----------------------------------------
    Did I help you? ..........+REP

  4. #4
    Normal User tryller's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    114
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Me too I use directx9 and works fine but with opengp its fuckig lag ;x

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    i have direct 9, i bought new comp few days a go.. and when i enebale hud its a massaccre like a very very lag..., when i had old computer (1,6ghz 1 gb ram ) i had a hud without any lags...etc , also i have newest sirmate

  6. #6
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by vogiel View Post
    i have direct 9, i bought new comp few days a go.. and when i enebale hud its a massaccre like a very very lag..., when i had old computer (1,6ghz 1 gb ram ) i had a hud without any lags...etc , also i have newest sirmate
    Download graphic card drivers.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •