Results 1 to 4 of 4

Thread: Help me with a forum bug please.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Question Help me with a forum bug please.

    Hey guys,whenever I click on a script or try to reply on a thread this msg comes up:

    blatever, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

    I have checked my email and the email sent from the forum had no activation link or anything,just a welcome email.

    What seems to be the problem guys?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    You need to have bought the bot and be a premium user

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I have the same problem, I bought a ibot. How can I become an premium user?

  4. #4
    Normal User korzeniowy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    132
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •