Results 1 to 3 of 3

Thread: Attack problem.

  1. #1
    Normal User SySiO's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    355
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    25
    Rep Power
    5

    Attack problem.

    Hello all. I'm using IMBA apes script, but idk 1 thing. Since I'm botting there on 3 servers and only on 1 of them I got this problem lol. So well, sometimes my char just stuck, standing with like 3 sibangs, 1 of them has a red box like it should attack, but it doesn't move or w/e. It's happening on non pvp USA server. I'm from Poland, do you think it may be the ping?


    ADDED:

    Anybody had smth similar before? Do you have a hotkey to avoid it?
    Last edited by SySiO; 05-20-2013 at 02:53 PM.

  2. #2
    Normal User Straxor's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    430
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    5
    it should not be a problem the ping but you should contact IMBA so he can check if its a bug or anything in the script :P

    Name Vocation Level
    Banuta -1 RP 190
    Tempel of Equilibrium Chosens RP 180
    Hive Surface/Towers EK 170


  3. #3
    Normal User SySiO's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    355
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    25
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Straxor View Post
    it should not be a problem the ping but you should contact IMBA so he can check if its a bug or anything in the script :P

    Well, the thing is that I have no problems on other servers. Just that 1 is bad. I'm getting alarmed few time every hour that it got stuck. And always same problem :P

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •