Results 1 to 9 of 9

Thread: New hotkey for new pvp

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5

    New hotkey for new pvp

    Since they cant heal ur monster with new pvp system im looking for new hotkey, but i dont know how to do...

    They hotket would do... if im under attack, kill all monster arround me and xlog. Cuz they will waste u on pvp mode till red hp, when they lose pz let u "hunt again" and u die by creature...

    With this hotkey u could avoid this...


    if underattack('p')
    then
    closetibia()
    wait(1000)
    end

    Thanks in advance!

  2. #2
    Normal User SySiO's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    355
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    25
    Rep Power
    5
    Idk if there is function like that or you are just suggesting, but you can use hotkey like this:

    With this hotkey the tibia client will be closed if you are standing for more than 30 seconds in 1 sqm, but there need to be at least 1 player on your screen and your character have to be under 50% of his full hp.

    if standtime > 30*1000 and paround(6) >= 1 and hppc < 50 then
    closeclient()
    end


    Well, ppl might get it, so you can change that your char have to stay 1 second, or just if you are under 50% hp and player on screen.

    if paround(6) >= 1 and hppc < 50 then
    closeclient()
    end

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Thanks is a way, but before to use it i will wait to other guy, hope they can do this hotkey (if can be done ofc)

    +Rep for u!

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    if underattack('p') and maround() = 0
    then
    closetibia()
    wait(1000)
    end
    But still i need add if maround isnt 0 kill xD and i dont know if this hotkey works
    Last edited by ==))); 06-10-2013 at 06:26 AM.

  5. #5
    Normal User SySiO's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    355
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    25
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by ==))) View Post
    Thanks is a way, but before to use it i will wait to other guy, hope they can do this hotkey (if can be done ofc)

    +Rep for u!
    Your rep doesn't make sense anyway ;p Your rep power is 0

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by SySiO View Post
    Your rep doesn't make sense anyway ;p Your rep power is 0
    Ahm i didnt know :/ anyway i gave u or tried
    Last edited by ==))); 06-10-2013 at 06:35 AM.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Up!

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    157
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    29
    Rep Power
    5
    it's better to make an action that when you're getting attacked, go to wpt xy (where is no monster) then closeclient() there

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by kralik88 View Post
    it's better to make an action that when you're getting attacked, go to wpt xy (where is no monster) then closeclient() there
    Yeah but the problem is when u hunt in respawns with 2-3 floors although i could do hotkey depending my floor when i get attacked... xD
    Is other option yeah :P

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •