Results 1 to 3 of 3

Thread: Problemy with Ibot normal work

  1. #1
    iBot User sektuss's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Poland
    Posts
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Problemy with Ibot normal work

    Hello,
    I have ibot. I creative new script on earth elemental.
    It four days was great. But today i start computer and start ibot with my script, and i going with BIG MEGA BIG laggs. Its buying pots and mushrooms but very sloow, and very slow is runing to cave. In the cave it have lagg... Previously, it was well but today is OMG xD... But without ibot tibia is running normal.
    Maybe, u can help me?
    Best Regards

  2. #2
    Normal User xavizus's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Japan
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    4
    There have been DDOS at Cipsoft (Tibia) servers, therefore there are lags / kicks.
    So, nothing we can do than hope that the kids quit with the DDOS.

  3. #3
    iBot User sektuss's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Poland
    Posts
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Rly? No way xD Ok thank so much <3
    but now i have other problem.
    I have srypt, i change some setting like backpack and waypoint, but if bot comming from cave he dont put rare and other loots to backpack. Only deposit money and he is going back to cave. I tried write to new script insite "action" but is nothing help. Maybe u know how i can change this setting? Sorry for my english. take care japan bro <3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •