Results 1 to 10 of 10

Thread: Tibia MC with bots

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Tibia MC with bots

    hello there, just a quick question.

    Whenever i bot 2 accounts at the same time one will always freeze and die. i can bot 1 account and then play manual on the other account with no problems to the connection but as soon as i open tibia ibot with the 2nd account it starts freezing and lagging out and then dies.

    I have both accounts set on 50~ fps and make sure i don't have any other programs running.

    Is there anything i'm doing wrong?

    thanks for your time.

  2. #2
    Normal User nazzgul's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Check your cpu usage, and 30~ fps is enough for botting (less fps = less cpu usage)
    Last edited by nazzgul; 06-12-2013 at 05:57 AM.

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    thanks for the reply, when the bot is back up and running i'll post my CPU usage up

  4. #4
    Normal User Nydaa's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Europe
    Posts
    216
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    5
    10 fps for EK, 20/30 fps for RP/Mages

    Also check your cpu if you switch to DX5 or DX9 I used to think DX5 was better for my cpu, but I figured out DX9 was better

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    ok, so i had both accounts set at 40 fps and my CPU was around 19% lasted about 20mins then freeze and deaths looks like i cant MC with bot then ;(

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    157
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    29
    Rep Power
    5
    use 10 fps... no matter if you use 10 or 200... only your eyes see lags.. bot doesn't

  7. #7
    Normal User ooxxxoo's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    spain
    Posts
    117
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    4
    Where can I download safe MC?

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    157
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    29
    Rep Power
    5
    use mc of ekx

    total size without keylogger in it
    9,50 KB (bytes: 9*728)

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Kralik88 thanks for the advice, i'll try it out on 10fps on my noob chars dont really want to risk another death on my main chars :P

  10. #10
    Normal User ooxxxoo's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    spain
    Posts
    117
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by kralik88 View Post
    use mc of ekx

    total size without keylogger in it
    9,50 KB (bytes: 9*728)
    link?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •