Results 1 to 4 of 4

Thread: HUD help

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    4

    HUD help

    I have been using a HUD that I took from a script I downloaded. I liked the lay out and the font so I have been copying it to my other scripts. The only thing I change in the script is the name and value in this string:
    Code:
    {NAME = "small ruby", VALUE = 250}
    My problems are that sometimes it doesn't show up, and yesterday it counted too many looted items, and left out counting gold. Any ideas to what can cause these problems?

  2. #2
    Normal User orimorfus's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    MOVED TO INFERNA
    Posts
    222
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    5
    edit : look post down xD should take longer look next time before posting xD
    Last edited by orimorfus; 06-12-2013 at 11:44 AM.

  3. #3
    Normal User Nydaa's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Europe
    Posts
    216
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by naysir View Post
    Code:
    {NAME = "small ruby", VALUE = 250}
    Try
    Code:
    {NAME = "small ruby", VALUE = 250},
    The comma is annoying

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    4
    Might turn out to be my problem. Will figure out when the new version is released. Thanks. Will +rep if it works.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •