Results 1 to 7 of 7

Thread: About zaoan chess box

  1. #1
    iScripter Laging's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    DeleteRa
    Posts
    1,573
    Mentioned
    80 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    130 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    8

    About zaoan chess box

    I've made an script wich I would like the character uses the box as supplies "BP", but something is going wrong that everytime it opens the box, the bot closes... :S

    How could I fix it?

    Lastest releases:
    Level:
    Script:
    Vocation:
    220+
    EK
    230+
    RP
    100 | 150+
    ED/MS
    35+
    ED/MS

  2. #2
    iScripter Laging's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    DeleteRa
    Posts
    1,573
    Mentioned
    80 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    130 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    8
    No Help? :S

    Lastest releases:
    Level:
    Script:
    Vocation:
    220+
    EK
    230+
    RP
    100 | 150+
    ED/MS
    35+
    ED/MS

  3. #3
    iScripter Laging's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    DeleteRa
    Posts
    1,573
    Mentioned
    80 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    130 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    8
    upe

    Lastest releases:
    Level:
    Script:
    Vocation:
    220+
    EK
    230+
    RP
    100 | 150+
    ED/MS
    35+
    ED/MS

  4. #4
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Copy you opening bp action here

  5. #5
    iScripter Laging's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    DeleteRa
    Posts
    1,573
    Mentioned
    80 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    130 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by Eli View Post
    Copy you opening bp action here
    there are many other things written in setup blabla bla, because of this i've used "...", just showing you how the names are setted
    Code:
    Setup:
    ...
    -- Backpack Setup
    
         MainBPname = "dragon backpack"
         LootBPname = "demon Backpack"
         GoldBPname = "yellow backpack"
         SupplyBPname = "zaoan chess box"
    ...
    Code:
    while windowcount() < 4 and maround(2) == 0 do
    closewindows()
    wait(1000,2000)
    openitem(MainBPname, "back", true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    wait(1000,2000)
    openitem(SupplyBPname, MainBPname, true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    openitem(LootBPname, MainBPname, true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    openitem(GoldBPname, MainBPname, true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    end
    Last edited by Laging; 06-19-2013 at 12:37 PM.

    Lastest releases:
    Level:
    Script:
    Vocation:
    220+
    EK
    230+
    RP
    100 | 150+
    ED/MS
    35+
    ED/MS

  6. #6
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Viina View Post
    there are many other things written in setup blabla bla, because of this i've used "...", just showing you how the names are setted
    Code:
    Setup:
    ...
    -- Backpack Setup
    
         MainBPname = "dragon backpack"
         LootBPname = "demon Backpack"
         GoldBPname = "yellow backpack"
         SupplyBPname = "zaoan chess box"
    ...
    Code:
    while windowcount() < 4 and maround(2) == 0 do
    closewindows()
    wait(1000,2000)
    openitem(MainBPname, "back", true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    wait(1000,2000)
    openitem(SupplyBPname, MainBPname, true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    openitem(LootBPname, MainBPname, true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    openitem(GoldBPname, MainBPname, true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    end

    Have you got Force Reliff enabled while bot trying to open backpacks? If so disable it

  7. #7
    iScripter Laging's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    DeleteRa
    Posts
    1,573
    Mentioned
    80 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    130 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by Eli View Post
    Have you got Force Reliff enabled while bot trying to open backpacks? If so disable it
    Sure, thanks

    Lastest releases:
    Level:
    Script:
    Vocation:
    220+
    EK
    230+
    RP
    100 | 150+
    ED/MS
    35+
    ED/MS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •