Results 1 to 4 of 4

Thread: help with soft boots checker.

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0

    help with soft boots checker.

    Im wearing 2 soft boots, and everytime it comes to my check, it goes to refill even tho i dont need to refil the soft boots:P

    PHP Code:
    while (windowcount(mainbp) ==0) or (windowcount(potbp) ==0) do 
    closewindows()
    wait(1000,2000)
    openitem(mainbp"back"true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    wait(1000,2000)
    openitem(potbpmainbptrue)
    wait(1000,2000)
    end


    local wornsoft 
    countitem(6530)
    if 
    boots == 6530 then
        wornsoft 
    wornsoft +1
    end

    if UseSoftBoots or wornsoft 0 then
    gotolabel
    ("SoftBoots")
    else
    return
    end 
    Now thats a check before i go to Hunt,
    and right below its another check;

    PHP Code:
    while (windowcount(mainbp) ==0) or (windowcount(potbp) ==0) do 
    closewindows()
    wait(1000,2000)
    openitem(mainbp"back"true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    wait(1000,2000)
    openitem(potbpmainbptrue)
    wait(1000,2000)
    end



    local wornsoft 
    countitem(6530)
    if 
    boots == 6530 then
        wornsoft 
    wornsoft +1
    end

    if itemcount(mananame) < manatobuy or itemcount(healthname) < healthtobuy or itemcount(backuphealthname) < backuphealthtobuy or wornsoft 1  then
    gotolabel
    ('START')
    end 
    on setup it says :
    UseSoftBoots = true


    Help

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    This is the fucking stupidest thing ive ever seen:
    PHP Code:
    local wornsoft countitem(6530
    if 
    boots == 6530 then 
        wornsoft 
    wornsoft +
    end 
    Why? Because the ID of worn soft boots never changes.... It's pointless code

    This is also written wrong:
    PHP Code:
    if UseSoftBoots or wornsoft 0 then 
    gotolabel
    ("SoftBoots"
    else 
    return 
    end 
    You also need to say "
    PHP Code:
    if UseSoftBoots AND wornsoft 0 then 
    "


    Replace that, and your second check with this:


    PHP Code:
    if UseSoftBoots and (itemcount("Worn Soft Boots") > or boots == itemid("Worn Soft Boots")) then 
        gotolabel
    ("SoftBoots")
    end 


    IF you really want this second redundant check, get rid of that variable you created called wornsoft and use "itemcount("Worn Soft Boots") > 0"
    Last edited by pink_panther; 06-15-2013 at 09:14 PM.

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0
    is there any option for me to use just 1 damn action instead of two fking actions?

    i'm sry for being stupid for you pink panther, but like us others, we dont see thing's such easy as you!

    Tips?

  4. #4
    Normal User Nydaa's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Europe
    Posts
    216
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by terje View Post
    is there any option for me to use just 1 damn action instead of two fking actions?

    i'm sry for being stupid for you pink panther, but like us others, we dont see thing's such easy as you!

    Tips?
    Just remove the soft boots check and add this in as an action after/before you've supplied up or something.
    What script are you using?

    Don't forget to change the "endsoftboots" to a waypoint that's valid in your script.

    PHP Code:
    if itemcount("worn soft boots") > and UseSoftBoots then gotolabel("SoftBoots") else gotolabel("endSoftBoots"end 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •