Results 1 to 5 of 5

Thread: I seariously need proffesional help!

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    I seariously need proffesional help!

    Hello,

    I have had Ibot for 30 days now, and everytime i start ibot it takes minutes to load it. Then when i load a script it take 2 minutes to load the script and during the waiting my program says: ibot is not responding.

    Also after botting a while sometimes my script doesnt heal anymore, stops to target, and i automatically die when im afk.

    I have downloaded the new versions, and the problem doesnt go away.


    Please help me out!

    Thanks in advance !

  2. #2
    Normal User Damyrup's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    40
    Rep Power
    4
    What windows version are you using? Are you loading the bot with admnistrator acess?

  3. #3
    Normal User xavizus's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Japan
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    4
    This sounds like your CPU are too slow for using iBot or that you have too many programs that are running at the same time. - This is usually because of a slow/old CPU.

  4. #4
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    iBot stop responding is a commom problem for low memory and an old computer. Try to check if your CPU Usage go up to 100% when opening tibia + iBot.
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I got a brand new computer with windows 8 and there is plenty of memory. When i run the bot i only run tibia, teamspeak and ibot. Thanks in advance guys!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •