Results 1 to 6 of 6

Thread: Runes from depot

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5

    Runes from depot

    Can anyone help me out, how to takes runes from depot, i really need it, please help.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    BUMP someone help please?

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    221
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    58
    Rep Power
    5
    try this one if i help rep++

    PHP Code:
    local rune "thunderstorms rune" -- Rune Name
    local RuneBp 
    "Red Backpack" -- Rune Bp inside depot
    local Bp 
    "Green Backpack" -- Backpack to move the rune
    local capcheck 
    100 -- wont pick up more if under this 

    reachgrounditem
    ("depot")
    wait(1000,2000)
    openitem("depot")
    wait(700,900)
    openitem(3502"locker")
    wait(700,900)
    openitem(RuneBp"depot chest")
    wait(700,900)

    while 
    itemcount(runeRuneBp) > and cap >= capcheck do
    moveitems(runeRuneBpBp100wait(400800)
    end 
    Last edited by fanta91; 09-09-2013 at 10:44 PM.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Thanks for replying but i already made the script to go buy runes at edron. Now i need something to stop casting spells if shooting runes

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0
    Anyone try fantas action? Can you use it with your regular depositer or add it into the waypoints?

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    221
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    58
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by norcallivin View Post
    Anyone try fantas action? Can you use it with your regular depositer or add it into the waypoints?


    yes my script will work in a waypoint

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •