Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with login to Ibot

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    37
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Angry Problem with login to Ibot

    Hello. I sent a message to the head office, but got no answer to that. I have a problem with my activation e-mail. No notification for approval did not occur to me at my address. But I already bought a license for ibot and when I log on to the board at ibot, I have shown that I have a premium account, but when I log on the main page ibot shows me 0 days. But when I log on to ibot shows me that I purchased a license because it does not have. Please help me or send an explanation to help me out of this situation.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    593
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    34
    Rep Power
    0
    Are you login into the newest version of ibot - 2.1.4?

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    37
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Yeah sure...

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    37
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    But now I haven't premium user I don't know why...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •