Results 1 to 6 of 6

Thread: How Many mcs

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    4

    How Many mcs

    Hello,
    some people may remember me from Neobot forums "Glocieus"
    Anyways, I'm thinking about starting again, here is my questions, I've bought a new laptop and before I'll buy this bot i'd like to know few things, since ibot uses much cpu Im guessing i won't be able to bot as many mc's.
    How many chars will I be able to bot with this laptop?
    Specs of my laptop:
    Cpu: Intel(R)Core(TM)i5-3210M CPU @ 2.50GHz (4CPUs), ~
    2.5GHz

    RAM: 6144MB (6GB)

    Graphics Card: AMD Radeon HD 7650M


    Waiting for response

    Thanks.
    Last edited by Glocieus_Scripts; 08-07-2013 at 03:55 PM.

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Around 3 to 6 I think.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    4
    Ok thanks, I was thinking about more but its ok... Atleast i will be able to bot on 1 tibia. Waiting for more opinions.

  4. #4
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Depends on scripts you wanna use, fps etc. etc. but not more than 10 in my opinion.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    4
    Hmm around 30-50fps and some huds, like general info + this show my looting or smth :P but 4 sure I will be able to bot 1 char with all features right?

  6. #6
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Yes you will be able to bot 1 client with huds without any problem. 50 fps its too high and its better to use ToadZ HUD than Sirmates, that is my suggestion

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •