Results 1 to 7 of 7

Thread: this is annoying...

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    this is annoying...

    Ok...I can't enter ibot...the message says connecting and then goes back to the password/email screen...
    I also can't download scripts...
    I paid iBot over 20 days ago and they said the payment was confirmed...please fix this...

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    20 days? lol

    Did you email billing? or read the sticky threads regarding this ? My guess is no.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    you're wrong...I did both things...after like 5 days they answered my email saying it was ok...despite that I still can't use the bot...

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Up...even if I write the wrong password it doesn't connect...LOL

  5. #5
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    It shouldnt connect if you use the wrong password... why would it?

    Sounds like you're using the wrong credentials for ibot.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    You really don't understand...it doesn't say my password is wrong...it tries to connect and doesn't work...
    I paid this...I get no support on forums, no support on email and can't use the bot, but then....money from my account was taken.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Now by some strange miracle I logged into the bot, still I can't download scripts...shit these problems are sucking...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •