Results 1 to 10 of 10

Thread: Anti-Lag script?

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    6
    Rep Power
    0

    Anti-Lag script?

    Is there a way to detect if your character has lagged with iBot? Maybe Standtime would work to detect you have been kicked?

    If so, it could be possible to make a script to spam "utamo vita" or a healing spell to save you, as the main reason why you die when botting to mass kicks is that the bot will stop healing as it cannot detect the real % of HP you are on.

    Edit:

    Maybe something like this?

    Code:
    if ((standtime > 4000) and (pzone == false) and (maround(7, false) > 1)) then
    cast('utamo vita')
    wait(500,1000)
    cast('utamo vita')
    wait(500,1000)
    cast('utamo vita')
    wait(500,1000)
    cast('utamo vita')
    closetibia()
    playsound("alert.wav")
    wait(1500)
    playsound("alert.wav")
    wait(1500)
    playsound("alert.wav")
    wait(1500)
    end
    Last edited by Flamed; 08-15-2013 at 02:10 AM.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    6
    Rep Power
    0
    Why would some fucking idiot neg rep for trying to get a solution to lags and kicks, fucking moron.
    Last edited by Flamed; 08-15-2013 at 02:10 AM.

  3. #3
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by Flamed View Post
    Why would some fucking idiot neg rep for trying to get a solution to lags and kicks, fucking moron.
    tell me... how script can help u when ull be kicked? your action have no sense, sorry

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    6
    Rep Power
    0
    Before you get kicked, you get lags during which your HP bar will not update, if your playing manual you can still cast spells, I know this because I was PVPing during a mass kick and kept spamming utamo vita before the kick and SD. The person I was sding went from like 2k hp to 200 hp after the mass kick. Therefore if the bot can detect, that the HP bar has not changed for the last 3 seconds and monsters around is > 0, it can spam healing spells to try save you.
    Last edited by Flamed; 08-15-2013 at 02:10 AM.

  5. #5
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    but ur action will do that even if u have good internet connection and have more than one mob on yourself and stay on one sqm too loot something more than 0.004 sec, check it and ull se that what u create is just useless

    @edit:
    even if u change time there is possibility to stay on that sqm more than X sec what u set on action, and your script will simply suicide your character
    Last edited by RafiXWPT; 08-13-2013 at 10:33 AM.

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    6
    Rep Power
    0
    Yes it should be 4000 not 4, and I know it won't work, I was just suggesting something. I need to know if its possible to detect if your hp remains the same for 3-4 secs, while maround > 1, this could work, as it'll detect your HP has not changed for 3-4 seconds while you have monsters on you (could be customized to what you hunt too, so like only the monsters which could really kill you and do dmg)
    Last edited by Flamed; 08-15-2013 at 02:10 AM.

  7. #7
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    of corse there is a way to do that, u can silmy create new variable and compare it with current hp

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    6
    Rep Power
    0
    Yes so do it, write a if check if HP remains the same for 3 secs
    Last edited by Flamed; 08-15-2013 at 02:07 AM.

  9. #9
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    I don't have IBot license, thats why I can't create/update/check scripts/actions

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    8
    Rep Power
    0
    Would be good if it might work;D

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •