Results 1 to 3 of 3

Thread: Someone help me please!

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Someone help me please!

    Hey, I bought iBot last night and every time I open iBot and type in my account, it just closed automatically. I don't know if anyone else is having this issue. I don't know if its because it takes a while for your days to be added to your account. I'm really confused/hope I didn't throw away $8. I sent an E-mail to the Administrator, but I wanna know how long it took for your days to be added. My account here still says 0 days.

    Is anyone else having this same issue? I read on the bugs/reports thread and saw a few, anyone know the fix?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Someone please help me, I hope I didn't get scammed
    I bought iBot on my work laptop, I don't know if I need a new hardware ID or something. I bought iBot using my credit card E-mail. Hopefully no days were added there because I have no account with that E-mail registered here. When I was buying it I was asked to login, I logged in this account and it said the days would be added to THIS account. Please reply someone..

  3. #3
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Did you install .net?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •