Results 1 to 7 of 7

Thread: Fishing Rod - Water elemental

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Fishing Rod - Water elemental

    how do i use fishing rod hunting water elementals?

  2. #2
    iBot User NoMercy's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    1,311
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    39 Post(s)
    Reputation
    120
    Rep Power
    8
    Last edited by NoMercy; 05-11-2012 at 11:21 PM.

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    mas quando eu boto esse ai, ele fica usando a fishing roda na agua tb =o

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    o fish ta funfando de boa, mas alguem sabe como coletar dust de vamp?

  5. #5
    Normal User guilaoboladao's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by lipehot View Post
    o fish ta funfando de boa, mas alguem sabe como coletar dust de vamp?
    skin(7, true) / stake(7, true)

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Manchester, England
    Posts
    91
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    skin(7, true) / stake(7, true) = wont work for water elemental's I don't think and surely it's
    Code:
    skin(7, 500)
    stake(7, 500)
    because
    skin(int dist, bool wait) - = time
    stake(int dist, bool wait) - == time

  7. #7
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    If I am not mistaken "bool wait" means wait for fresh/ready to skin or stake.

    I have tested that function and the correct way is:

    PHP Code:
    skin(7true)
    stake(7true


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •