Results 1 to 5 of 5

Thread: Tried almost all of the free scripts, they won't work.

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Tried almost all of the free scripts, they won't work.

    My character either won't move at all or it gets stuck. For example the Liberty Bay Pirate script (at Nargor) takes me from LB dp to Captain Waverider then it says "hi" "peg leg" "yes" then as soon as it gets tped it says "hi" (to Sebastian" then it just sits there spamming "peg legs" "yes" and nothing happens, if I walk to the spawn it rushes through the waypoints on the bot and doesn't move.

    Same thing happens with all the scripts I've tried so far.. Am I missing something..?

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Sounds like you're just using shitty free scripts.

    Also make sure you have classic controls turned on, full maps and have all minimap icons removed.

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I have all maps (downloaded here on forum), classic controls turned on, no minimap icons at all. I just don't get it I mean ALL of the free one's can't be shit because then there would be no point to this bot (unless you can make all scripts urself) since you would have to pay like what, 10$ for the bot and an extra maybe 200$ for all scripts you need? That's one hell of an expensive bot..

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I feel your pain bro my scripts arent doing shit for me too. I dont know what the fuck just paid money for this bot for it do do fucking nothing.........

  5. #5
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Missen View Post
    I have all maps (downloaded here on forum), classic controls turned on, no minimap icons at all. I just don't get it I mean ALL of the free one's can't be shit because then there would be no point to this bot (unless you can make all scripts urself) since you would have to pay like what, 10$ for the bot and an extra maybe 200$ for all scripts you need? That's one hell of an expensive bot..
    no ones making you use free ones or pay for premium ones.

    You could always learn how to make your own scripts.


    Either way, its most likely somthing you are both doing wrong, like not running it as an administrator

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •