Results 1 to 9 of 9

Thread: Problem with Targeting

  1. #1
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7

    Problem with Targeting

    Everything works fine, my PC is really fast and smoothy... but I have a problem. The targeting start attacking only 2-3 seconds after the monster is already on screen, and sometimes when it goes up / down levers / stairs it goes too fast and miss the attack... I have solution for this, but why it takes 3 seconds till it start attacking?

  2. #2
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    There's new option Visable Time in Targeting settings.

  3. #3
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7
    What I need to do with it?

  4. #4
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7
    ?????????????

  5. #5
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    VisibleTime: A new delay to attack creatures, bot can see visibles creature instantly in memory so now you can put some delay to attack this creature, also you can put "0 to 0" for no delays.

  6. #6
    Focus Group tibiastore's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,371
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    31 Post(s)
    Reputation
    197
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by Sahar View Post
    Everything works fine, my PC is really fast and smoothy... but I have a problem. The targeting start attacking only 2-3 seconds after the monster is already on screen, and sometimes when it goes up / down levers / stairs it goes too fast and miss the attack... I have solution for this, but why it takes 3 seconds till it start attacking?
    wasnt you the one who cry like small child after getting deleted (spammed others to send emeils to cipsoft), then start talking that ibot sux and you will never go back to it, talking how much you was retired and move to rbp, and now interested how its working?
    Last edited by tibiastore; 09-09-2013 at 12:18 AM.

  7. #7
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7
    Even if I put 0 to 0, it has small delay till it start attacking a monster. Any way to make it faster?

  8. #8
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7
    Anyone?

  9. #9
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Sahar View Post
    Even if I put 0 to 0, it has small delay till it start attacking a monster. Any way to make it faster?
    nope, it works fast for me.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •