Results 1 to 5 of 5

Thread: Technical Problem

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Technical Problem

    System.NullReferenceExceptionbject reference not set to an instance of an object.
    At(object)
    at FRQ=.PBk=.vhM=0


    each time i want to run a certain script this pops up.

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    bump

  3. #3
    Normal User StaR Scripts's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Manchester, England
    Posts
    156
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    4
    Just happens on one script? And does it happen as soon as you load the script?

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    yeah as soon as i exchange and hit import all...it pops up >.<

  5. #5
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by royal_shoss View Post
    yeah as soon as i exchange and hit import all...it pops up >.<
    Use File > Load instead.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •