Results 1 to 8 of 8

Thread: Problem with Cavebotting

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Problem with Cavebotting

    Hi,
    Why when bot kills Barbarian Brutetamer he stops for 5-10s and than go on? Could i miss something? It happends only when he kills Barbarians Brutetamer in other cases it goes perfectly?
    Please help,
    Reput for help.

  2. #2
    Normal User StaR Scripts's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Manchester, England
    Posts
    156
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    4
    1) Does it happen every time?

    2) What sort of actions do you have on the script?

    3) What's your targeting settings?

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Ok, so yes it happend every time when barbarian brutertamer is last monster on the screen in other cases bot rash to the other monsters so it doesnt stucked. I dont understand what do you mean in "sort of actions" i can paste all my actions if you want but it wont help i think. If there goes about targeting settings: Danger: 50, Stance Reach, HpRange: 0 to 100% all other settings i left untouched.

  4. #4
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Whats your Targeting > Settings > VisibleTime value? The smaller it is the faster it target.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Its 300 to 500, but its not the problem because bot is stucking for 5-10 sec only after killing Barbarian Brutetamer, if bot kills other monsters it is working probably.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    BUMP

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    BUMP and i'd like too say that brutetamer is a monster that summons War Wolfs and it might be the problem.

  8. #8
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    IS your looting set to loot only those with listed items?

    Maybe its looking for the dead bodies of summons, there might be 2-3 summons, so it waits 2-3 seconds while looking for the dead bodies, before moving on.

    Check Looting > Settings, set it to loot only with listed items.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •