Results 1 to 5 of 5

Thread: Hardware ID

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Hardware ID

    good day
    I need help members if possible.
    I formatted my computer yesterday, I went to install the bot and make hardware id and message that appears when using the Hardware ID "http://tibiaibot.com/contact/reset-hardware-id.php" is as follows:
    Can not the exchange, seven days have already passed since the last echanged (BUT I DO NOT USED HARDWARE ID> NOW WOULD BE THE FIRST TIME)

    I thank you



    ps: I was hacked yesterday. formatted so the cpu. will be that has something to do?

  2. #2
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    You can change your hardware id here (the same link in your post): http://www.tibiaibot.com/contact/reset-hardware-id.php
    but it will costs 2 days of your iBot.

    Just fill the fields with your informations and that is all, will chage anyway.
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    i already do that
    And always i try reset my id appears this message:
    Cannot the exchange, seven days have already passed since the last exchanged

    But i never used hardware id before today.
    I try alot of times resit my id, always i received this message

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    When i try open Ibot.exe or launcher.exe i receiver this message:
    Aplicativo não inicializado corretamente (0x0000135). Clique em Ok para finaliza execução
    Application failed to initialize properly (0x0000135). Click OK to finish execution

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    bumpt

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •