Results 1 to 6 of 6

Thread: Problems with stairs/holes

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Angry Problems with stairs/holes

    Hello Everybody!

    Well, I am using Ibot for 2 months now, but there is one thing that have ALWAYS been bugging me..
    Almost all the scripts bug when the character has to go through stairs/holes. Mostly happens at yalahar, while buying pots/spears.
    The character goes up on the stairs and then quickly go down again, so it bugs, and the character stops there.
    Same happens when there are holes at the hunting areas, for example: the Necromancers at yalahar.. I simply CAN'T hunt them, because it goes to infernalists and warlocks many times, also accidentally goes down before killing all the monsters.

    The point is: for other people the script goes perfectly, and for me it bugs.
    Is that a configuration on my computer? What makes it happen?

    That makes me not able to hunt in yalahar, for example.

    Please, it would be a blessing to solve this problem.

  2. #2
    iBot User Ragekemi's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    300
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Probably lag + low pc specs bro, try disabling HUD, Dx5 =)

  3. #3
    Normal User korzeniowy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    132
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Follow the advices of Ragekemi or try to change script itself, for example add next waypoint right after rope/hole in different place, or change wait times in some places

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    how do I change the wait time? I think it might solve my problem

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Sir, but my computer is pretty good! I play many games without lag, normally with a good fps rate.. Do you think that if I get a Proxy (tunnel) it might get better?

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    17 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    4
    You have two options you can do here. If your moving up the stairs to fast this is what you'd do. Go up two floors like you would buy potions manually then when you want it to stop. Add a "Stand" Waypoint in Ibot>Options>Waypoint (Go to the waypoint right before it and hit "Stand" "My position". Now you may wanna check the action to buy the mana's. You can add a simple action like do wait(700,1000)< Don't use this example I don't know how long that is. It probably won't be long enough. Hope this helps you guys!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •