Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: This is F***ing BullS***

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Angry This is F***ing BullS***

    Can no one help me I mean for real, I'm not trying to be a dick or act like a bitch but, I mean come on I need some help and no one is willing to provide it for me..
    I bought iBot it seems to work well ~BUT~ when I apply a script (I have tried many my friends) My knight stands still, when cavebot IS enabled, and just waits for a monster to come near it then it will atk. It will not follow waypoints, it will not loot, it does not work this s happening to every script I download. Also, a couple waypoints in the setting are going crazy two of them seem to be jumping back and forth all the while my knight stands still.. please help me.. I don't know what to do and I was told this bot was the best.. I don't want to have to pay for ******* after I got this one and I was already liking how it was setup please someone help me and just don't move this thread to my previous question.. no one will see it that way.. Please and thank you

    P.S. I'm about to punch the shit out my comp.. lol

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    221
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    58
    Rep Power
    5
    1 Remove all icon on mini map
    2 Explore map full were you botting

  3. #3
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Why do you blame ibot if its script's fault? It has nothing in common with the client. If its a paid script then contact the seller, if its a free script then you can contact the creator, but he isnt obligated to help you.

    Also read [HERE]
    Last edited by Gryllz; 09-25-2013 at 07:29 PM.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    still not working );

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    am I missing something like let me tell you exactly what i did from the start. I downloaded iBots downloaded the script, loaded the script, expected magic to happen. What did i miss in between?

  6. #6
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    1) tibia classic controll
    2) setup configuration
    3) minimap icons
    4) hotkeys
    5) maybe sirmate library?

    IBot working good, don't blame it, its only your/script fault.
    Last edited by RafiXWPT; 09-25-2013 at 08:02 PM.

  7. #7
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Man, each script works in another way, I am not the God to guess which script are you using and whats wrong. Contact the creator.

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I appalogize for blaming iBot im just frustrated );

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Im currently trying AcidAlchemy's Darashia Mino tower script.

  10. #10
    iBot User Canu13's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Barcelona
    Posts
    273
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    39
    Rep Power
    5
    I think you haven't configured the setup, if you did, which scripts are you trying to use?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •