Results 1 to 8 of 8

Thread: Backpack Problem (Lost 7 days of bot)

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Backpack Problem (Lost 7 days of bot)

    Hey there, i've activated my ibot and tried using some scripts, but actually ALL of them have the same problem, and i just lost 7 days of my Ibot time trying to fix it, but nothing seems to solve it. All of the scripts i try using just stay opening and closing my backpacks, and because of it the bot just doesn't follow any waypoint the script has. The only functions i can use is the healler and targetting, because all the rest just fails because of it. I tried searching how to configure reopen backpacks (i thought that was the problem actually), and it didn't make any difference. Please help...

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I've already configured my SETUP action in all of the scripts, but it didn't fix it either.

  3. #3
    Normal User rafaelcanovas's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    132
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    20
    Rep Power
    4
    deleted the photo with ur nick

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    so what's up? what should i do? i'm tired of this -.-

  5. #5
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    Reinstall the bot, also make sure that you have all the libraries that the script you use may require.

  6. #6
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    if its opening and closing the, then the bots working

    it must be the config or the script itself.

  7. #7
    Premium User Eldar's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Poland
    Posts
    1,335
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    62 Post(s)
    Reputation
    159
    Rep Power
    7
    Paste here your bp open action and setup.

  8. #8
    iBot User Canu13's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Barcelona
    Posts
    273
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    39
    Rep Power
    5
    Make sure you got sirmate library and you're running bot as administrator

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •