Results 1 to 6 of 6

Thread: 10" monitor (Netbook)

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Unhappy 10" monitor (Netbook)

    Hello!

    I got problem with bp reopen... when script wants to reopen all bp's he need at first to max equipment window to open main bp then he open rest of them but problem is when he will open 2 bp's (example main bp and gold bp) and then he wants to open loot bp :P there is no space for 3rd bp so one of the opened bp is automatically closed... ;p

    The best option should be to minimalize eq window (or bp's by 2x click on them u know what i mean ^^) So my question is...
    Is there any option/command (anything) that can help me to minimalize mine eq window or bp's?

    Thanks in advance

    Well this is wrong Board... propably i should post at "Support & Request" xd sorry
    Last edited by kozzi; 10-02-2013 at 03:07 PM. Reason: propably wrong board

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    dont know what's wrong but it doesn't work ;s when i make bigger height, client got something like freez... graph stops (0 fps?) but he's doing everything what i did (when i minimalize client and then show it again i see that he moved or he opened a bp or any other thing). i made everything from ur page step by step :/ is that mean nothing gonna help me xD?

    maybe an action that will minimalize mine eq window after open main bp ;d dont have any idea how to make action like that im a kind of newbie (noob :P) in iBot

  4. #4
    iBot User aldamaru's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Poland
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by kozzi View Post
    dont know what's wrong but it doesn't work ;s when i make bigger height, client got something like freez... graph stops (0 fps?) but he's doing everything what i did (when i minimalize client and then show it again i see that he moved or he opened a bp or any other thing). i made everything from ur page step by step :/ is that mean nothing gonna help me xD?

    maybe an action that will minimalize mine eq window after open main bp ;d dont have any idea how to make action like that im a kind of newbie (noob :P) in iBot
    I has the same problem as your All the time after download or make by my self some script I must Fix all for my notebook. How ? its solution :

    1. If you are play Paladin have to make action 'refill ammo' other profesion action 'minimizeequip'

    refill ammo and minimize :

    Code:
    if ammoamount < 20 then 
        wait(500,750) 
    moveitems(ammoname, "ammo") 
    wait(500,750) 
    else 
        wait(3000,4000) 
    minimizewindows("equip")
    minimizewindows("Yellow Backpack")
    wait(1500,2000) 
    end
    or

    Just minimize

    Code:
    wait(3000,4000) 
    minimizewindows("equip")
    minimizewindows("Yellow Backpack")
    wait(1500,2000)
    "yellow backpack" its ur backpack of golden coin - Bot will minimize equip and this backpack

    2.In wpt in some action where chatacter open backpack's for example when want deposit somethink or buy somethink prefer write :

    setsettings("Settings\\Actions\\List\\minimizeequip\\Enabled", "no") --- "minimizeequip" its your action /\ UP

    Should look like that :

    example :


    Code:
    setsettings("Settings\\Actions\\List\\reopenbp\\Enabled", "no")
            setsettings("Settings\\Actions\\List\\minimizeequip\\Enabled", "no")
    
    wait(500, 1000)
    closewindows()
    setsettings("Settings\\CaveBot\\Settings\\OpenNextBp", "no")
    wait(500, 1000)
    openitem(mainbp, 'back') 
    wait(500, 1000)
    resizewindows()
    wait(500, 1000)
    openitem(lootbp, mainbp, true)
    wait(500, 1000)
    resizewindows()
    wait(500, 1000)
    See ?

    3. Write second action after CODE
    setsettings("Settings\\Actions\\List\\minimizeequip\\Enabled", "yes"

    Example:

    Code:
    closewindows() 
    setsettings("Settings\\CaveBot\\Settings\\OpenNextBp", "yes")
    wait(500,1000) 
    openitem(mainbp, "back") 
    wait(500,1000) 
    resizewindows()
    wait(500,1000) 
    openitem(suppliebp, mainbp, true) 
    wait(500,1000) 
    resizewindows()  
    wait(500,1000) 
    openitem(lootbp, mainbp, true) 
    wait(500,1000) 
    resizewindows()
    wait(500,1000) 
    openitem(goldbp, mainbp, true) 
    wait(500,1000) 
    resizewindows()
    
    setsettings("Settings\\Actions\\List\\reopenbp\\Enabled", "yes")
            setsettings("Settings\\Actions\\List\\minimizeequip\\Enabled", "yes")
    MUST FIX ALL SCRIPT FOR YOUR SELF THAT'S BE OK
    YOU CAN ADD MORE BACKPACK TO MINIMIZE IT CAN BE HELPFUL
    Last edited by aldamaru; 10-02-2013 at 07:20 PM.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    thanks m8

    ill try it later

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    get a real laptop :b

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •