Results 1 to 6 of 6

Thread: Fps Changer

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Fps Changer

    Enyone know how to change fps in tibia to 1-3? how to do this? what program i need? it posible? please help

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    u dont need any program... do to graphics and theres a scrollbar where u can change the fps, btw 1-3 FPS i think it wont be playable

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    in my graphic card no option! i need program someone can help me?

  4. #4
    Normal User mistgun's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    333
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    41
    Rep Power
    5
    go tibia click "options" -> "graphics" -> "advanced" -> "adjust framerate limit": to less than 50..
    LATEST FREE AND PAID SCRIPTS

    Ghostland: EK Coryms Cave: EK
    Peninsula Tomb: EK, MS/ED Mount Sternum: EK
    Dwarf City: EK Nightstalkers Mountain: ED, MS

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i got 50 fps but i wanna change fps to 1-3 -.-

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i do it ehh its bad trick ;/ my friend open 15 mc + 15 ibot and he changing fps in all tibia to 1 and bot do evrything exelent but in my computer when i change fps to 1 bot don't opening bps and much more problems ;/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •