Results 1 to 3 of 3

Thread: Targetting problem

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    157
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    29
    Rep Power
    5

    Targetting problem

    Can someone explain me why sometimes my bot do not target monster and go into more and more monsters?
    I have all the monsters that should be on targetting but sometimes there is delay in selecting them... so bot lure and lure then when it select it's going back to the wpt and kill it

    The script is good, cuz I never died before that way. I formated computer weeks ago and I dont know if I forgot about something

    I dont have minimark on map
    My CPU isn't high
    I have sirmate library
    I lowered my fps to the minimum (10fps) and antialiasing is disabled and "don't stretch/shrink game window" option is enabled.

    Any ideas what's going on? Why bot doesn't select the monster right after it see it (even if it's 2sqm far away from me) it goes like 5 more sqm and then it select it... It doesn't happen all the time but sometimes happen which brings death

  2. #2
    Premium User Eldar's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Poland
    Posts
    1,335
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    62 Post(s)
    Reputation
    159
    Rep Power
    7
    Targeting -> Settings -> VisibleTime: 0 to 0

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    157
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    29
    Rep Power
    5
    Thank you so much...
    This worked.. :P

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •