Results 1 to 10 of 10

Thread: need help with waypoints...

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    8
    Rep Power
    0

    need help with waypoints...

    i just started to play tibia after like 2and half years , so i purachsed ibot.
    so i was about to edit some scripts but i noticed you cant put new stands/actions/nodes or whatever in middle of already existing waypoints , you can only add it as last waypoint. so i was wondering is there any way to do it or i can only do it if i open script in notepad and edit it there, coz that way it would take way longer , thanks.

  2. #2
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    You can add a new waypoint anywhere you want, u just gotta doubleclick on a certain waypoint (it will get hightlighted and the 2 little arrow sign will appear on the waypoint), then create a new waypoint, the new waypoint will be created right below the waypoint you selected.


    This is how it looks like:

    Last edited by Balbek; 10-27-2013 at 09:28 AM.

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Well I knew about that but my question is similar.. is there a way to drag a waypoint to another location in the script? Example:hold CTRL+drag?

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    8
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Balbek View Post
    You can add a new waypoint anywhere you want, u just gotta doubleclick on a certain waypoint (it will get hightlighted and the 2 little arrow sign will appear on the waypoint), then create a new waypoint, the new waypoint will be created right below the waypoint you highlighted.


    This is how it looks like:



    meh i tried and it didnt worked


    http://pokit.org/get/?aa36789924875d...3f0516a2ab.jpg

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    it works just click on the action and then use the Extras(whatever waypoint/action you want to add) it will probably not have the correct waypoint number but the script will still read it in the list order that you put.

  6. #6
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    You need to use this Waypoint Box to add a new waypoint below the selected one:
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    yeah what I said but better

  8. #8
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by degreeme View Post
    Well I knew about that but my question is similar.. is there a way to drag a waypoint to another location in the script? Example:hold CTRL+drag?
    About this question:
    No, but you can edit it using notepad or any xml editor.
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Ah ok. Can you post a xml editor here?

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    8
    Rep Power
    0
    meh , iam dumb , didnt played for long time so forgot everything on this bot , thanks mate

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •