Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 46

Thread: Preview Client and iBot

  1. #1
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7

    Preview Client and iBot

    The Preview client is now working, but iBot doesn't. It loads the bot and everything, but then it says "Loading" and it can't find the character name.

  2. #2
    Normal User MrLovely's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    PROland
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    50
    Rep Power
    5
    Same here. Also wanted to ask if some1 know any option to open more clients of Tibia Preview? (NeoMC doesn't work on it).

  3. #3
    Normal User Croix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    65
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    5
    Well... obviously? Its 2 separate clients. iBot version 2.2.0 is for the original client. Will probably be a 2.2.1 or something for preview.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Ceará
    Posts
    2,114
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    81
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Croix View Post
    Well... obviously? Its 2 separate clients. iBot version 2.2.0 is for the original client. Will probably be a 2.2.1 or something for preview.
    I knew there were people like you, congratulations for stating the obviousness other people haven't seen. REP +

  5. #5
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7
    Tibia Preview and normal Tibia are same client right now, smart bro.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    4
    Is the new ibot client for Tibia "preview" client to ?

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    there is no ibot for the preview client atm

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    4
    Okay thank you m8 for fast answer.

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    iBot for tibia preview client

    Hello, i already download new version of iBot and with tibia preview client it doesnt work. New version didnt see tibia. I must wait for client for preview tibia or what?
    Help

  10. #10
    iBot User zept0r's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    16 Post(s)
    Reputation
    65
    Rep Power
    5
    Yes you have to wait!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •