Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with ibot.exe

  1. #1
    iBot User sektuss's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Poland
    Posts
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Problem with ibot.exe

    Hello,
    I have problem with new version ibot 2.2.0. I have tibia 10.21 and ibot 2.2.0 and when i try start icon i see this msg
    Click image for larger version. 

Name:	Bez tytułu.jpg 
Views:	11 
Size:	91.3 KB 
ID:	17909
    I cant start it. I tried delete it and downloaded new, but it this same situation. I was upgrade net framwrok nad use ibot.exe as admin, but with no results. Please help me...: (
    Best Regards

  2. #2
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    check your comodo antyvirus, make sure you have auto sandbox mode disabled.
    As on screen: http://screenshooter.net/6630308/lkhwvit

  3. #3
    iBot User sektuss's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Poland
    Posts
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    hahah Rafi, u r great, i do it. Thank you, its work great

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Nerana
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    sktuss dalej w gromach ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •