Results 1 to 7 of 7

Thread: Alert if moved

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Alert if moved

    Good to be on Target Dummy, there is any chance that if my character has been moved, it start an alarm sound?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    You can use the function islocation.

    I've made one action almost like the one you ask, but it actully returned the character to the starter sqm.

    I'll look for it and update this comment.

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Hmm, that's even more intresting, perfect for leaving trainning on Dummy, please, share it with us

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    This has to be an action waypoint inside the cavebot at the spot you want to stay standing...
    Code:
    if not islocation() then
    gotolabel("returntodummy")
    end
    returntodummy = a stand waypoint?
    Last edited by welohabi; 05-26-2012 at 05:57 PM.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Can I use this, for play a alarm? How?

    I tried this
    Code:
    if not islocation(X, Y, Z) then 
    playsound("alert.wav")
    But didn't worked as exepcted

    Edited__________
    Thanks to cabocao

    PHP Code:
    if not islocation() then
    playsound
    ("alert.wav"
    end 
    Last edited by darklord2; 05-28-2012 at 10:45 PM.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    that works too... but why not just make the bot walk you back so that is fully afk?

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Because it's better you make others thinks that you use bot, then they have sure of that

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •