Results 1 to 1 of 1

Thread: After I download new ibot my script is not working well

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    After I download new ibot my script is not working well

    After I downloaded new ibot for preview client my script for hive tower is not working well, my bot going to tower, kill 1 creep, and at label "checker" he is backing to depo though everything is fine. What should I do?

    I'm using script by Walukasz version 2.1.2
    --------------Checker Setup-----------------
    ManaCheck = 200
    HealthCheck = 40
    HiHealthCheck = 20
    CapCheck = 10
    StaminaCheck = 860


    local softs = 0

    if boots == 3549 then
    softs = itemcount(6529) + 1
    else
    softs = itemcount(6529)
    end

    if ((itemcount(ManaName) <= ManaCheck) or (itemcount(HealthName) <= HealthCheck) or (itemcount(HiHealthName) <= HiHealthCheck) or (cap <= CapCheck) or (RefillSofts == true and softs == 0) or stamina <= StaminaCheck) then
    setsettings("Settings\\Actions\\List\\keep haste\\Enabled", "yes")
    gotolabel("go_refill")
    end
    ibot after last update suck so hard, he walking, healing, opening creeps like lagged or sth.
    Last edited by dawid9400; 11-02-2013 at 08:01 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •