Results 1 to 2 of 2

Thread: paid or bot problem?

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    paid or bot problem?

    Script** or bot problem

    Hello ive got couple of problems with my paid script
    Dls dara rp.

    Okay so ive been using free dragons dara 70+ for 1 week did 50-85 and everything was perfect until couple of days ago.. when running the same script it kept trying to push something from my bp ( im not sure but i think he tries to refill bolts into arrow slot although there are 100 bolts there already..)
    So i decided ill buy dls dara paid version for rps
    Once i got it it kept doing the same thing and an extra problem also came up..
    The bot wont stop replace boh with soft every second unless there is full mana..
    what can i do and what do u guys thing the problem is?

    Thanks in advance,
    Lidor
    Last edited by Lidor_t; 11-05-2013 at 10:11 AM.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Lidor_t View Post
    Script** or bot problem

    Hello ive got couple of problems with my paid script
    Dls dara rp.

    Okay so ive been using free dragons dara 70+ for 1 week did 50-85 and everything was perfect until couple of days ago.. when running the same script it kept trying to push something from my bp ( im not sure but i think he tries to refill bolts into arrow slot although there are 100 bolts there already..)
    So i decided ill buy dls dara paid version for rps
    Once i got it it kept doing the same thing and an extra problem also came up..
    The bot wont stop replace boh with soft every second unless there is full mana..
    what can i do and what do u guys thing the problem is?

    Thanks in advance,
    Lidor
    Its problem with bot. You must replace the "bolt" name for the bolt ID in all the actions inside the script. it will work fine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •