Results 1 to 9 of 9

Thread: Screenshot if die.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Question Screenshot if die.

    Is possible?


    thanks
    Flogão: /ntx

    Nahvi Team.

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    85
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    if hppc == 0 then
    focusclient
    ()
    wait(1000,1200)
    screenshot()
    end 
    Last edited by blakw; 05-24-2012 at 09:16 PM.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    La Plata, Argentina
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    thanks, i'll test it too

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by cabocao View Post
    PHP Code:
    if hppc == 0 then
    focusclient
    ()
    wait(1000,1200)
    screenshot()
    end 

    Dont take screenshot here, i go sleep, and my maker die, and no have ss.
    Flogão: /ntx

    Nahvi Team.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,081
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Here we go! Credits to Rydan

    PHP Code:
    local printscreen true

    if hppc == 0 then
        
    if (printscreen == truethen 
            screenshot
    ()
        
    end
        printscreen 
    false
    else
        
    printscreen true
    end 

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    150
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Thx Lure Arvos

  7. #7
    Normal User Serrgio's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    [QUOTE."Lure Avros"]Here we go! Credits to Rydan

    PHP Code:
    local printscreen = true

    if hppc == 0 then
    if (printscreen == true) then
    screenshot()
    end
    printscreen = false
    else
    printscreen = true
    end [/QUOTE]
    that doesnt work for me
    Last edited by Serrgio; 05-26-2012 at 10:58 AM.

  8. #8
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,081
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Serrgio View Post
    [QUOTE."Lure Avros"]Here we go! Credits to Rydan

    PHP Code:
    local printscreen = true

    if hppc == 0 then
    if (printscreen == true) then
    screenshot()
    end
    printscreen = false
    else
    printscreen = true
    end
    that doesnt work for me[/QUOTE]
    It is working, u made smth wrong..

  9. #9
    Normal User Serrgio's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Lure Avros View Post
    It is working, u made smth wrong..
    I think isnt working for me cuz when the bot die it closes the pic so fast so how the hotkey have a delay from 400-800 doesnt look the 0% hp :S
    Rep + if i helped you!




    sergio.pscripts@gmail.com
    100% AFK SCRIPTS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •