Results 1 to 8 of 8

Thread: my rune maker(not working)

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5

    my rune maker(not working)

    My action below is not working and says that it needs a = sign near end of script(eof) I don't know why or where I would even put another = sign..




    if mppc >= 90 and soul >= 5 and cancast "adori gran mort"
    then
    cast "adori gran mort"
    end

    7:17 AM : LUAoAction:Action0: - LuaInterface.LuaScriptException: [string "chunk"]:1: '=' expected near ''

  2. #2
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    Lua Code:
    if mppc >= 90 and soul >= 5 and cancast("adori gran mort") then
    cast("adori gran mort")
    end
    Last edited by Dehan; 11-07-2013 at 12:58 PM.
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Thanks I will test.

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Its still not working. At begining of your action you forgot the letter 'i' for 'if'.
    Its put in the action list right?

    edit: its not giving me any debugs anymore but not doing anything either.
    Last edited by degreeme; 11-07-2013 at 12:59 PM.

  5. #5
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by degreeme View Post
    Its still not working. At begining of your action you forgot the letter 'i' for 'if'.
    Its put in the action list right?
    ouch, it was missing the "i". but it should works with the correct spelling.

    and yes, put it on the action list.
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Still nothing im sitting on my char right now and its not working.

    edit someone else try this? I have healing set up in my healer for mana potion till 95 % and cannot get this to work.
    The healer itself works fine and im sure that the 95% is high enough for the action. For some reason just cant get the action side of this to work.
    Last edited by degreeme; 11-07-2013 at 01:15 PM.

  7. #7
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by degreeme View Post
    Still nothing im sitting on my char right now and its not working.

    edit someone else try this? I have healing set up in my healer for mana potion till 95 % and cannot get this to work.
    The healer itself works fine and im sure that the 95% is high enough for the action. For some reason just cant get the action side of this to work.
    I just checked now and "adori gran mort" isn't on spells.xml so you need to remove the cancast("adori gran mort") from the action:

    Lua Code:
    if mppc >= 90 and soul >= 5 then
    cast("adori gran mort")
    end
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  8. #8
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    107
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Thanks it finally works with that one. Thank you for sticking with me and helping. Rep+
    Please change this thread title to Solved. I'm not sure how to do it.
    Last edited by degreeme; 11-07-2013 at 08:21 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •