Results 1 to 6 of 6

Thread: Probling with looting

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Probling with looting

    i dont know why this happen i did everything correct.

    my bot doesnt open the death corpses (monsters). so it doesnt loot.

    it only loot when i open them manually :/ i dont know why.
    please help!!
    thanks

  2. #2
    Premium User Eldar's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Poland
    Posts
    1,335
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    62 Post(s)
    Reputation
    159
    Rep Power
    7
    CaveBot and Looting must be enabled.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    @Eldar , yeah both are enabled but still doesnt work :/

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    4
    look at targeting if you have set then to be looted

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    @alemaomh , yes is set to be looted :/ idk what happen , look i will show u pictures

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4



    i also changed in Looting the destination to 01 and also to brown backpack but still doesnt work, is something wrong??

    please help!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •