Results 1 to 5 of 5

Thread: where is problem? (money count)

  1. #1
    zami84's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    316
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    48
    Rep Power
    5

    where is problem? (money count)

    Hello, i have a little problem with money taking. Bot dont count runes.

    Settings:
    Lua Code:
     -- Runes Settings -- thunderstorm rune
    RuneType = "thunderstorm rune" -- Area rune
    RuneMax = 150
    RuneMin = 50
     
    --
    RunePrice = itemcost(RuneType)


    wpt
    Lua Code:
    if islocation(2) then
    reachcreature("Muzir")
     
    local ManaMoney = positive(MPmax - itemcount(MPtype)) * PotPrice
    local WornSofts = itemcount(6530) * 10000 + 2000
    local RuneMoney = positive(RuneMax - itemcount(RuneType)) * RunePrice
     
    local All = ManaMoney + WornSofts + RuneMoney
     
    depositall()
    if All > 0 then
        npcsay("withdraw "..All) wait(500,1000)
    npcsay("yes") wait(500,1000)
    npcsay("balance") wait(1000)
    end
    end

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    I didn't know itemcost() existed

    but if it does, and works, it doesnt need to be in your setup since its not a variable.

    Check your debug log for errors
    Last edited by pink_panther; 11-15-2013 at 12:07 AM.

  3. #3
    zami84's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    316
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    48
    Rep Power
    5
    itemcost() work with manas, ammo and others, but not with this rune. DebugLog is clear.

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    319
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    12 Post(s)
    Reputation
    33
    Rep Power
    5
    :O I never know about Itemcost() xD no idea really xD
    bump

  5. #5
    Normal User giovani's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rio Grande do Sul - Brasil
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Aparently, this code should work well. Did you tried to use with the real price of the rune (37)?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •