Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Script passing through the action

  1. #1
    Premium User zezaway's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    300
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    45
    Rep Power
    5

    Script passing through the action

    Hi i was editing my script from knight to mage and after doing the adjustments i was about to release then i start to teste and when it comes to the bank action he just pass through the action and ignores it, i dont know why, i used the same action in the knight script and i checked everything but it dont fix..
    Please help me i want to release this soon as possible =P

    Setup:
    PHP Code:
    -- Setup --

    -----
    Backpack setup-------

    mainbp "beach backpack" -- Main backpack
    lootbp 
    "Blue backpack" -- Loot Backpack
    goldbp 
    "Golden backpack" -- Gold Backpack
    supplybp 
    "brocade backpack" -- Bp for potions

    maindpbp 
    "fur backpack" -- Main backpack inside Depot
    lootdpbp 
    "Red backpack" -- Backpack for loot
    stackdpbp 
    "purple backpack" -- Backpack for stackable loot
    ringbp 
    =  "orange backpack" -- Bp inside depot chest with stealth rings Optional 
    foodbp "green backpack" -- Bp with some brown mushrooms

    ----Mana setup----

    Manapot "strong mana potion" -- Name of manapotion
    Manaamount 
    100 -- How many manas to buy
    Manaprice 
    80 -- Price of mana

    -----Depositing setup------

    Mpstoleave 100 -- Manas to leave for deposit
    Hpstoleave 
    20 -- Manas to leave for deposit
    Captoleave 
    100 -- Cap to leave for deposit

    -----Refill----

    RefillFood true -- true for move food of dp to mainbp
    Food 
    "brown mushroom" -- name of food to get
    FoodToHunt 
    20 -- ammount of food to go hunt
    SoftbootsRefill 
    false -- True/false refill soft
    NormalBoots 
    'boots of haste' -- Main boots

    -----Gfb config----

    RuneName 'great fireball rune'-- Name of your rune 
    RuneCount 
    400 -- How many runes to buy
    RunePrice 
    45  -- Price of your rune (45)
    RuneToLeave 100  -- How many runes to leave the cave
    GFBminimum 
    -- Monsters on screen to gfb

    -----Other setup----

    PvP_Server false -- true/false if you play on pvp server
    use_mount 
    true -- true/false if you want to mount
    Dormitory 
    true -- true/false 4 necro respawn (lvl80+)
    GFBminimum -- Monsters on screen to gfb
    ringamount 
    -- Dont need to configure hereunless you know what are you doing 

    Open bp action: Before the bank action ( that one works ):

    PHP Code:
    while (windowcount(mainbp) == 0) or (windowcount(supplybp) == 0) do
    closewindows()
    wait(1000,2000)
    openitem(mainbp"back"true)
    wait(1000,2000)
    resizewindows()
    wait(1000,2000)
    openitem(supplybpmainbptrue)
    wait(1000,2000)
    end 
    The fcking action =
    PHP Code:
    local mana positive(Manaamount itemcount(Manapot)) * ManaPrice
    local rune 
    positive(RuneCount itemcount(RuneName)) * RunePrice
    local Total 
    mana rune 2000

    say
    ("hi")
    wait(200,300)
    npcsay("deposit all"
    wait(200,300)
    npcsay("yes")
    wait(200,300)

    npcsay("withdraw "..Total)
    wait(200,300)
    npcsay("yes")
    wait(200,300)
    npcsay("balance")
    wait(200,300)
    end 
    Help me OH GOD

    Check my free scripts thread!

  2. #2
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    omg its hard to check debugger?
    Lua Code:
    local mana = positive(Manaamount - itemcount(Manapot)) * ManaPrice 
    local rune = positive(RuneCount - itemcount(RuneName)) * RunePrice 
    local Total = mana + rune + 2000 
     
    say("hi") 
    wait(200,300) 
    npcsay("deposit all")
    wait(200,300) 
    npcsay("yes") 
    wait(200,300) 
     
    npcsay("withdraw "..Total) 
    wait(200,300) 
    npcsay("yes") 
    wait(200,300) 
    npcsay("balance") 
    wait(200,300)

    ")" missing, and there shouldn't be that "end" at the end ....
    Last edited by RafiXWPT; 11-14-2013 at 08:24 PM.

  3. #3
    Premium User zezaway's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    300
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    45
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by RafiXWPT View Post
    omg its hard to check debugger?
    Lua Code:
    local mana = positive(Manaamount - itemcount(Manapot)) * ManaPrice 
    local rune = positive(RuneCount - itemcount(RuneName)) * RunePrice 
    local Total = mana + rune + 2000 
     
    say("hi") 
    wait(200,300) 
    npcsay("deposit all")
    wait(200,300) 
    npcsay("yes") 
    wait(200,300) 
     
    npcsay("withdraw "..Total) 
    wait(200,300) 
    npcsay("yes") 
    wait(200,300) 
    npcsay("balance") 
    wait(200,300)

    ")" missing, and there shouldn't be that "end" at the end ....
    Sorry what is debugger?

    I will test soon i give the feedback

    Check my free scripts thread!

  4. #4
    Normal User Damyrup's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    40
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by zezaway View Post
    Sorry what is debugger?

    I will test soon i give the feedback
    Used to find string errors.
    Kind regards Damy, sponsored by Social Scripts.
    Please subscribe to my thread and follow Social Scripts!

  5. #5
    Premium User zezaway's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    300
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    45
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Damyrup View Post
    Used to find string errors.
    How i can use this? how to do u know its on the forum?

    Check my free scripts thread!

  6. #6
    Premium User zezaway's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    300
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    45
    Rep Power
    5
    Well still passing through it.. im sad i think thats not an action problem because i tried several ones, maybe an whole script problem.. sadly i dont know how to fix

    Check my free scripts thread!

  7. #7
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    open help > debug log

    run the action and see what line is causing the problem

  8. #8
    Premium User zezaway's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    300
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    45
    Rep Power
    5
    Oh i see, aww i didnt know this exist, cool!
    01:05 : LUAoAction:Cavebot: - LuaInterface.LuaScriptException: [string "chunk"]:3: attempt to perform arithmetic on global 'Runesprice' (a nil value)

    Thats what it shows exactly on the action , someone knows how to fix? I think there is a problem with the runesprice that i puted, there is the action again with some changes, he passes through even if i remove "end"
    PHP Code:
    local mana positive(Manaamount itemcount(Manapot)) * Manaprice 
    local rune 
    positive(RuneCount itemcount(RuneName)) * Runesprice
    local vials 
    positive(itemcount(283) + itemcount(284) + itemcount(285)) * 5
    local Total 
    mana rune vials 2000

    say
    ("hi")
    wait(1500,2500)
    npcsay("deposit all")
    wait(200,300
    npcsay("yes")
    wait(200,300

    if 
    Total 0 then   
       npcsay
    ("withdraw "..Total)   
       
    wait(200,300)    
       
    npcsay("yes")   
       
    wait(200,300)
       
    npcsay("Balance")
       
    wait(200,300)
    end 

    Check my free scripts thread!

  9. #9
    Normal User Damyrup's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    40
    Rep Power
    4
    I'm not really sure about this, but have you made a setting for the vial price? Or does the bot know that from default that it is 5 gp?

    PHP Code:
    local Total mana rune vials 2000 
    Nvm, took a closer look and saw that it was allready added.
    Last edited by Damyrup; 11-15-2013 at 02:02 AM.
    Kind regards Damy, sponsored by Social Scripts.
    Please subscribe to my thread and follow Social Scripts!

  10. #10
    Premium User zezaway's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    300
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    45
    Rep Power
    5
    Well i have no ideia how to fix =P The Runeprice name is correct?

    Check my free scripts thread!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •