Results 1 to 8 of 8

Thread: withdraw money

  1. #1
    Normal User leizaj01's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Unhappy withdraw money

    i have a problem, when my char goes to bank he dont withdraw anything
    please help me to kame a better bank action
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_9.png 
Views:	23 
Size:	27.4 KB 
ID:	18151

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Check your debug log

  3. #3
    Normal User AcidAlchamy's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Labratory
    Posts
    749
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    Check your Actions,

    also, make the withdrawl for Softboots a different Action

    Follow my Activity on Facebook?
    https://www.facebook.com/AcidAlchamyPage
    Download iBot : iBot v2.3.6 - Released
    My Free Scripts :
    ★Free Scripts★ By Acid Alchamy
    Acid Alchamy Updates :
    Updates About Acid Alchamy
    All Scripts by Acid Alchamy :
    All My Posted Scripts
    Latest Thread by Acid Alchamy:
    [Tutorial] Sellers - Avoid Getting Scammed

    +Rep Everyone That Helps You, I'll ALWAYS Return A +Rep.





  4. #4
    Normal User AcidAlchamy's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Labratory
    Posts
    749
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    Setup Commands for withdraws.

    PHP Code:
    -- Potions Setup:
    MPname "mana potion" -- Name of mana potion you use.
    MPprice 50 -- Price of mana potion to buy
    MPtobuy 
    600 -- How many mana potions to buy?
    MPtoleave 200 -- This many potions will make charachter refill Pots.
    HPname "great health potion" -- Name of health potion you use.
    HPprice 190 -- Price of health potion
    HPtobuy 
    100 -- How many health potions yo buy?
    HPtoleave 70 -- This many potions will make charachter refill Pots.
    minpots 250 --Minimum pots to start hunt 


    Softboots Withdrawl Action
    PHP Code:
    local softboots itemcount('worn soft boots') * 11000
    local Total 
    softboots
    if Total 0 then 
       npcsay
    ("Hi")
       
    wait(200,300)
       
    npcsay("withdraw "..Total
       
    wait(200,300
       
    npcsay("yes"
       
    wait(200,300
       
    npcsay("balance"
       
    wait(200,300
    end 
    Supply Withdrawl Action
    PHP Code:
    local mana positive(MPtobuy itemcount(MPname)) * MPprice 
    local Total 
    mana

    depositall
    () 
    wait(500,900
    say('hi'

    if 
    Total 0 then 
       npcsay
    ("withdraw "..Total
       
    wait(200,300
       
    npcsay("yes"
       
    wait(200,300
    end

    local health 
    positive(HPtobuy itemcount(HPname)) * HPprice 
    local Total 
    health

    if Total 0 then 
       npcsay
    ("withdraw "..Total
       
    wait(200,300
       
    npcsay("yes"
       
    wait(200,300
       
    npcsay("balance"
       
    wait(200,300
    end 

    Follow my Activity on Facebook?
    https://www.facebook.com/AcidAlchamyPage
    Download iBot : iBot v2.3.6 - Released
    My Free Scripts :
    ★Free Scripts★ By Acid Alchamy
    Acid Alchamy Updates :
    Updates About Acid Alchamy
    All Scripts by Acid Alchamy :
    All My Posted Scripts
    Latest Thread by Acid Alchamy:
    [Tutorial] Sellers - Avoid Getting Scammed

    +Rep Everyone That Helps You, I'll ALWAYS Return A +Rep.





  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    maybe open NPC CHAT.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    319
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    12 Post(s)
    Reputation
    33
    Rep Power
    5
    1.-Open your debug. Help > Debug.
    2.-Copy "clipboard" and paste the bugs.
    3.- Paste your setup.
    4.- You have in local HPprice and MPprice and in Withdraw action it say HPPrice and MPPrice. both must be the same...

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    1. What i notice is that in the "locals" you use: ) * MPname/HPname and in the withdraw command you use: ) *MPname/HPname.
    2. You are naming the prices of supplys different: MPprice =/= MpPrice and HPprice =/= HpPrice. These names must be the same as in your the setup
    Last edited by africab0t; 11-18-2013 at 09:13 AM.

  8. #8
    Normal User leizaj01's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    i resolved that! thanks for your help but when the char goes to buy potion, he dont sell flask and buy strongHp, Mp... why? please, help me whit this action
    i use the AcidAlchamy action
    thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •