Results 1 to 7 of 7

Thread: Cavebot stops working after some time

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Cavebot stops working after some time

    Hello,

    I've been having a problem with the Cavebot for a few days. I've used the same scripts for months now and had never had these kind os problems. The Bot starts the scripts normally and go to hunt, but after some time it just stops following the waypoints for no apparent reason.

    If i reopen the bot and just starts the script again in the hunt spot, it still doesn't work. Sometimes it works if i move around the Character, then the Cavebot restart following the waypoints but it doesn't last very long.

    When i go to the Depot and reopen the script or the bot, it works normally, but again it doesn't last very long and the Cavebot just stops following the waypoints. That's been happening in different parts of the waypoints, it seems to be random.

    Anyone have any idea of what the heck is going on?

    Thank you.

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Location
    BRASIL
    Posts
    390
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    54 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    hello friend can be your internet that is giving the script lag and Bugando


    vendo 300k em amera R$4,00 - mande pm

  3. #3
    Normal User giovani's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rio Grande do Sul - Brasil
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Are you playing at otservers?

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Gusttavo,

    That's not the problem, i got a good internet connection.

    Quote Originally Posted by Gusttavomarinho View Post
    hello friend can be your internet that is giving the script lag and Bugando

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    No, only Global.

    Quote Originally Posted by giovani View Post
    Are you playing at otservers?

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Location
    BRASIL
    Posts
    390
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    54 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    I had this problem with the depotdeposit are solved by formatting the computer


    vendo 300k em amera R$4,00 - mande pm

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Yeah, well, it seems that's the only solution. I was running a few scripts today normally and now it started this damn bug. Out of nowhere, the bots stops following the waypoints. It only happened in 2 out of 4 clientes i'm running and i already tried reopening both client and ibot.

    PS: It can't be the script, that i'm sure.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •